• Lomozmain

    40 jaar LOMOZ

    zORg voor leiderschap, vernieuwing en werkplezier

Er zijn nu 5 bestuursleden actief. Normaal gesproken zou het bestuur van LOMOZ uit 8 personen bestaan.
Omdat we inmiddels (na corona) weer ons normale programma kunnen draaien, is er ook weer alle ruimte voor nieuwe bestuursleden.

Het gaat om een dynamische vrijwilligersfunctie, waarbij je in elk geval 1 x per maand vergadert op vrijdagen plus 4 x per jaar op woensdagen een ledendag als bestuurslid bijwoont.
Verder wordt er natuurlijk veel voorbereidend werk gedaan, veel genetwerkt, gemaild, geappt en gebeld.
Vaak is via je werkgever vrijstelling voor (een deel van) dit werk mogelijk.
Al je kosten worden vergoed en voor je bestuurswerk krijg je een passende vrijwilligersvergoeding.
Lijkt het je iets om deel uit te maken van dit bestuur en wil je er meer over weten?

Lees eerst even wat erover staat op deze website 
Voel je er iets voor, wil je eens op proef een bestuursvergadering bijeonwn of heb je meer info nodig: Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we mailen je spoedig terug.

Waarom LOMOZ?

Een Een fusie? Een ander organisatiestructuur? Een nieuwe regeling van het personeelsbeleid? Bezuinigingen? Wekelijks worden in zorginstellingen beslissingen genomen  over verschillende onderwerpen.
Als actief OR-lid merk je zelf wel, dat het bestuur de Ondernemingsraad meer betrekt bij besluitvorming. Daarom is het nodig dat de Ondernemingsraad kennis van zaken heeft. Kennis van wet- en regelgeving en die kunnen toepassen op actuele onderwerpen Bij LOMOZ  zorgen wij er met elkaar voor dat jouw Ondernemingsraad die kennis snel in huis heeft, zodat je weet waar je over praat en goed kunt meebeslissen.

Elkaar goed informeren en met en van elkaar leren dus. Dat is een belangrijk doel.

Maar LOMOZ heeft nog een andere functie: invloed uitoefenen. Samen kunnen we meer bereiken. Wij werken samen met andere platforms van ondernemingsraden, werknemers- en werkgeversverenigingen, advies- en trainingsorganisaties, ministeries, etc. Bij alle vraagstukken en thema's denken onze deelnemers intensief mee over oplossingen.

Als grootste platform voor ondernemingsraden in zorg en welzijn versterken wij de medezeggenschap door kennis te delen vanuit een krachtig in- en extern netwerk.

LID WORDEN

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de LOMOZ Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen