• Lomozmain

    40 jaar LOMOZ

    zORg voor leiderschap, vernieuwing en werkplezier

Geboren in 1959, gepensioneerd,

wonende in Rijpwetering (gemeente Kaag en Braassem)
Ik heb gewerkt als mantelzorgadviseur bij Eva, een onderdeel van de VVT organisatie ActiVite.
Tot half 2018 ben ik lid geweest van de OR van ActiVite. En met 16 jaar OR lidmaatschap heb ik veel ervaring met alle boeiende aspecten van de medezeggenschap. 
Als OR lid van ActiVite heb ik met regelmaat de ledenbijeenkomsten van de LOMOZ bezocht. Ik heb deze dagen altijd als heel informatief ervaren, de thema’s waren altijd interessant en ook het netwerken met andere organisaties waren voor mij erg belangrijk. 
De reden dat ik me inzet als bestuurslid is mijn betrokkenheid bij- en interesse in de medezeggenschap. Verder ben ik vanaf 1981 werkzaam in de zorg en ik heb dus veel belangrijke veranderingen in zorgland meegemaakt. Vanuit deze brede ervaring denkt ik een belangrijke bijdrage te kunnen leveren binnen het bestuur van de LOMOZ.

Waarom LOMOZ?

Een Een fusie? Een ander organisatiestructuur? Een nieuwe regeling van het personeelsbeleid? Bezuinigingen? Wekelijks worden in zorginstellingen beslissingen genomen  over verschillende onderwerpen.
Als actief OR-lid merk je zelf wel, dat het bestuur de Ondernemingsraad meer betrekt bij besluitvorming. Daarom is het nodig dat de Ondernemingsraad kennis van zaken heeft. Kennis van wet- en regelgeving en die kunnen toepassen op actuele onderwerpen Bij LOMOZ  zorgen wij er met elkaar voor dat jouw Ondernemingsraad die kennis snel in huis heeft, zodat je weet waar je over praat en goed kunt meebeslissen.

Elkaar goed informeren en met en van elkaar leren dus. Dat is een belangrijk doel.

Maar LOMOZ heeft nog een andere functie: invloed uitoefenen. Samen kunnen we meer bereiken. Wij werken samen met andere platforms van ondernemingsraden, werknemers- en werkgeversverenigingen, advies- en trainingsorganisaties, ministeries, etc. Bij alle vraagstukken en thema's denken onze deelnemers intensief mee over oplossingen.

Als grootste platform voor ondernemingsraden in zorg en welzijn versterken wij de medezeggenschap door kennis te delen vanuit een krachtig in- en extern netwerk.

LID WORDEN

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de LOMOZ Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen