• Lomozmain

    40 jaar LOMOZ

    zORg voor leiderschap, vernieuwing en werkplezier

Sinds 1989 was ik als gespecialiseerd...

verpleegkundige werkzaam in academische- topklinische- en streekziekenhuizen door heel Nederland.
Mijn ervaringen in de medezeggenschap gaan terug tot aan 2003 en sindsdien al ben ik in contact met LOMOZ.
Door een carrièreswitch in 2016 werd ik ambtelijk secretaris en medezeggenschaps-professional voor de ondernemingsraad van Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk.
Als bestuurslid en penningmeester van LOMOZ wil ik bijdragen aan een “hedendaagse kijk op medezeggenschap” en neem er graag de LOMOZ-leden in mee.

Gabriela Wallner, penningmeester en algemeen bestuurslid
ambtelijk secretaris OR Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk

Waarom LOMOZ?

Een Een fusie? Een ander organisatiestructuur? Een nieuwe regeling van het personeelsbeleid? Bezuinigingen? Wekelijks worden in zorginstellingen beslissingen genomen  over verschillende onderwerpen.
Als actief OR-lid merk je zelf wel, dat het bestuur de Ondernemingsraad meer betrekt bij besluitvorming. Daarom is het nodig dat de Ondernemingsraad kennis van zaken heeft. Kennis van wet- en regelgeving en die kunnen toepassen op actuele onderwerpen Bij LOMOZ  zorgen wij er met elkaar voor dat jouw Ondernemingsraad die kennis snel in huis heeft, zodat je weet waar je over praat en goed kunt meebeslissen.

Elkaar goed informeren en met en van elkaar leren dus. Dat is een belangrijk doel.

Maar LOMOZ heeft nog een andere functie: invloed uitoefenen. Samen kunnen we meer bereiken. Wij werken samen met andere platforms van ondernemingsraden, werknemers- en werkgeversverenigingen, advies- en trainingsorganisaties, ministeries, etc. Bij alle vraagstukken en thema's denken onze deelnemers intensief mee over oplossingen.

Als grootste platform voor ondernemingsraden in zorg en welzijn versterken wij de medezeggenschap door kennis te delen vanuit een krachtig in- en extern netwerk.

LID WORDEN

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de LOMOZ Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen