• Lomozmain

    40 jaar LOMOZ

    zORg voor leiderschap, vernieuwing en werkplezier

De ledendag op 27 november 2019 heeft veel kennis gebracht waar onze leden hun voordeel mee kunnen doen. We kijken er met voldoening op terug.
Met dank aan de sprekers, van wie de presentaties hieronder nog eens bekeken kunnen worden

en aan de moderatoren, die de dag in goede banen leidden: Liesbeth van Bakel van Stavoor, Els van der Valk van SBI Formaat, Paul Becht en Winfried Bouts van de Wissemagroup.

We namen die dag, na heel veel jaren, ook afscheid van 't Veerhuis in Nieuwegein en hopen onze leden terug te zien tijdens ons jubileumevent op woensdag 18 maart 2020 op onze nieuwe locatie in Doorn. De uitnodiging volgt natuurlijk nog."

Presentaties:

11 07 LOMOZ AMG.pdf 145.4 KB 09/12/2019 11:52:16
2019-11-27 LOMOZ.pdf 858.45 KB 09/12/2019 11:52:32
LOMOZ 27119 De Voort Governance.pdf 385.51 KB 09/12/2019 11:53:11

Evaluatie:

Waarom LOMOZ?

Een Een fusie? Een ander organisatiestructuur? Een nieuwe regeling van het personeelsbeleid? Bezuinigingen? Wekelijks worden in zorginstellingen beslissingen genomen  over verschillende onderwerpen.
Als actief OR-lid merk je zelf wel, dat het bestuur de Ondernemingsraad meer betrekt bij besluitvorming. Daarom is het nodig dat de Ondernemingsraad kennis van zaken heeft. Kennis van wet- en regelgeving en die kunnen toepassen op actuele onderwerpen Bij LOMOZ  zorgen wij er met elkaar voor dat jouw Ondernemingsraad die kennis snel in huis heeft, zodat je weet waar je over praat en goed kunt meebeslissen.

Elkaar goed informeren en met en van elkaar leren dus. Dat is een belangrijk doel.

Maar LOMOZ heeft nog een andere functie: invloed uitoefenen. Samen kunnen we meer bereiken. Wij werken samen met andere platforms van ondernemingsraden, werknemers- en werkgeversverenigingen, advies- en trainingsorganisaties, ministeries, etc. Bij alle vraagstukken en thema's denken onze deelnemers intensief mee over oplossingen.

Als grootste platform voor ondernemingsraden in zorg en welzijn versterken wij de medezeggenschap door kennis te delen vanuit een krachtig in- en extern netwerk.

LID WORDEN

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de LOMOZ Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.