• Lomozmain

    40 jaar LOMOZ

    zORg voor leiderschap, vernieuwing en werkplezier

Zie programma: 

Nog niet aangemeld voor de feestelijke LOMOZ-jubileumconferentie op woensdag 18 maart 2020 op onze nieuwe locatie in Doorn?
Er zijn nog een paar plaatsen.
Wacht niet te lang, want aanmelden kan op z'n laatst op maandag 3 maart 2020, maar alleen zolang er nog plaatsen zijn. Het kan dus zijn, dat de inschrijving al eerder stopt.
Bij niet tijdige afmelding van wie wel is aangemeld, moeten wij deze keer een no-show tarief van € 75,- hanteren.
Vervanging door een collega mag altijd, zo nodig ook nog op de dag zelf. Afmelden/wijzigingen graag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Voor wie zich heeft aangemeld voor de gratis pendeldienst: de pendelbussen vanaf station Driebergen-Zeist rijden om 09.00 en om 09.30 uur.
Voor verdere route-informatie, per auto of OV, zie de site van Landgoed Zonheuvel .LET OP! Van 20 januari t/m medio april 2020 zijn er wegwerkzaamheden op de Amersfoortseweg vanuit Doorn richting Landgoed Zonheuvel.
Dit betekent dat deze weg beperkt gebruikt kan worden. Houd dus rekening met eventuele omleidingen en vertragingen.
En tenslotte: de LOMOZ-website wordt vernieuwd. Op de jubileumdag hopen wij de nieuwe startpagina te presenteren.
Dit betekent, dat de website www.lomoz.org vanaf 4 maart één of een aantal dagen uit de lucht zal zijn. Voor info kun je altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot 18 maart!

Bestuur LOMOZ

Waarom LOMOZ?

Een Een fusie? Een ander organisatiestructuur? Een nieuwe regeling van het personeelsbeleid? Bezuinigingen? Wekelijks worden in zorginstellingen beslissingen genomen  over verschillende onderwerpen.
Als actief OR-lid merk je zelf wel, dat het bestuur de Ondernemingsraad meer betrekt bij besluitvorming. Daarom is het nodig dat de Ondernemingsraad kennis van zaken heeft. Kennis van wet- en regelgeving en die kunnen toepassen op actuele onderwerpen Bij LOMOZ  zorgen wij er met elkaar voor dat jouw Ondernemingsraad die kennis snel in huis heeft, zodat je weet waar je over praat en goed kunt meebeslissen.

Elkaar goed informeren en met en van elkaar leren dus. Dat is een belangrijk doel.

Maar LOMOZ heeft nog een andere functie: invloed uitoefenen. Samen kunnen we meer bereiken. Wij werken samen met andere platforms van ondernemingsraden, werknemers- en werkgeversverenigingen, advies- en trainingsorganisaties, ministeries, etc. Bij alle vraagstukken en thema's denken onze deelnemers intensief mee over oplossingen.

Als grootste platform voor ondernemingsraden in zorg en welzijn versterken wij de medezeggenschap door kennis te delen vanuit een krachtig in- en extern netwerk.

LID WORDEN

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de LOMOZ Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.