• Lomozmain

    40 jaar LOMOZ

    zORg voor leiderschap, vernieuwing en werkplezier

Sinds 1997 ben ik werkzaam...

 in Máxima Medisch Centrum een topklinisch ziekenhuis met locaties in Eindhoven en Veldhoven. Ik ben opgeleid als diëtist en mijn werkzaamheden hebben zich in die periode met name gericht op diabeteszorg en
kinderen. In 2008 ben ik lid geworden van de ondernemingsraad en vanaf 2010 gekozen als vrijgesteld voorzitter. In deze jaren heeft medezeggenschap me dusdanig geboeid waardoor ik het besluit nam er mijn werk van te maken. Sinds 2016 werk ik als ambtelijk secretaris/adviseur medezeggenschap in dezelfde organisatie.
Nu ik na een aantal jaren in deze functie mijn plek heb gevonden wil ik me inzetten voor medezeggenschap op landelijk niveau. Als bestuurslid wil ik een bijdrage leveren aan het op de kaart zetten en ontwikkelen van medezeggenschap,
kennis delen en leden van ondernemingsraden ondersteunen bij het uitoefenen van hun rol. LOMOZ kan gebruik maken van de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de MZ-wereld.

 

Waarom LOMOZ?

Een Een fusie? Een ander organisatiestructuur? Een nieuwe regeling van het personeelsbeleid? Bezuinigingen? Wekelijks worden in zorginstellingen beslissingen genomen  over verschillende onderwerpen.
Als actief OR-lid merk je zelf wel, dat het bestuur de Ondernemingsraad meer betrekt bij besluitvorming. Daarom is het nodig dat de Ondernemingsraad kennis van zaken heeft. Kennis van wet- en regelgeving en die kunnen toepassen op actuele onderwerpen Bij LOMOZ  zorgen wij er met elkaar voor dat jouw Ondernemingsraad die kennis snel in huis heeft, zodat je weet waar je over praat en goed kunt meebeslissen.

Elkaar goed informeren en met en van elkaar leren dus. Dat is een belangrijk doel.

Maar LOMOZ heeft nog een andere functie: invloed uitoefenen. Samen kunnen we meer bereiken. Wij werken samen met andere platforms van ondernemingsraden, werknemers- en werkgeversverenigingen, advies- en trainingsorganisaties, ministeries, etc. Bij alle vraagstukken en thema's denken onze deelnemers intensief mee over oplossingen.

Als grootste platform voor ondernemingsraden in zorg en welzijn versterken wij de medezeggenschap door kennis te delen vanuit een krachtig in- en extern netwerk.

LID WORDEN

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de LOMOZ Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen