• Lomozmain

    40 jaar LOMOZ

    zORg voor leiderschap, vernieuwing en werkplezier

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 586 niet laden

De zorgsector staat volop in de schijnwerpers. Grote veranderingen in wet- en regelgeving, maatschappelijke ontwikkelingen zoals vergrijzing, de zorgvraag, transparantie en de arbeidsmarkt dwingen zorgorganisaties flink te veranderen. Daarbij is het juist NU belangrijk dat er oog is voor de vitaliteit van de medewerkers want medewerkers vormen het kloppend hart van de zorgorganisatie.
Zonder hen geen goede zorg of hoge productiviteit. Daarom is het van belang dat zij goed gekwalificeerd, gemotiveerd en vitaal blijven.
Wat heb je nodig om gezond en fit te kunnen blijven werken? Niet alleen voor jezelf en je naaste collega's, maar ook als OR-lid?
Hoe staat het met jouw werkvermogen, duurzame inzetbaarheid en zelfredzaamheid? En hoe ga je om met werkdruk?
Met een goede gezondheid kun je goed werken, tot op hoge leeftijd. Maar andersom is ook waar: werken is goed voor de gezondheid.
Daarom wil het kabinet dat werkenden inzicht krijgen in hun gezondheidstoestand en hun gezondheid in eigen hand nemen.

Apr 01 2015
01 april 2015
Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn
Categorieën:

Waarom LOMOZ?

Een Een fusie? Een ander organisatiestructuur? Een nieuwe regeling van het personeelsbeleid? Bezuinigingen? Wekelijks worden in zorginstellingen beslissingen genomen  over verschillende onderwerpen.
Als actief OR-lid merk je zelf wel, dat het bestuur de Ondernemingsraad meer betrekt bij besluitvorming. Daarom is het nodig dat de Ondernemingsraad kennis van zaken heeft. Kennis van wet- en regelgeving en die kunnen toepassen op actuele onderwerpen Bij LOMOZ  zorgen wij er met elkaar voor dat jouw Ondernemingsraad die kennis snel in huis heeft, zodat je weet waar je over praat en goed kunt meebeslissen.

Elkaar goed informeren en met en van elkaar leren dus. Dat is een belangrijk doel.

Maar LOMOZ heeft nog een andere functie: invloed uitoefenen. Samen kunnen we meer bereiken. Wij werken samen met andere platforms van ondernemingsraden, werknemers- en werkgeversverenigingen, advies- en trainingsorganisaties, ministeries, etc. Bij alle vraagstukken en thema's denken onze deelnemers intensief mee over oplossingen.

Als grootste platform voor ondernemingsraden in zorg en welzijn versterken wij de medezeggenschap door kennis te delen vanuit een krachtig in- en extern netwerk.

LID WORDEN

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de LOMOZ Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.