• Lomozmain

    40 jaar LOMOZ

    zORg voor leiderschap, vernieuwing en werkplezier

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 586 niet laden
Twee weken na het sociaal akkoord was op 24 april 2013 het kabinet met werkgevers en werknemers tot een zorgakkoord gekomen.
Na Prinsjesdag en vele onderhandelingen verder werd in april 2014 een nieuw zorgakkoord bereikt waardoor er in 2015 360 miljoen minder bezuinigd zou worden dan in de oorspronkelijke plannen. 
Sinds 1 januari zjn de plannen “in uitvoering”. Hoe staat het er nu na een half jaar voor? Welke (onvoorziene) gevolgen zien we nog op ons afkomen?
Tijdens deze themadag bespreken we de algemene gang van zaken in onze branches, vergelijkbaar met de Artikel 24 bijzondere overlegvergadering. Daarbij kunnen verschillende vragen aan de orde komen die we ’s morgens met elkaar voorbereiden.
 
Jun 24 2015
24 juni 2015
Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn
Categorieën:

Waarom LOMOZ?

Een Een fusie? Een ander organisatiestructuur? Een nieuwe regeling van het personeelsbeleid? Bezuinigingen? Wekelijks worden in zorginstellingen beslissingen genomen  over verschillende onderwerpen.
Als actief OR-lid merk je zelf wel, dat het bestuur de Ondernemingsraad meer betrekt bij besluitvorming. Daarom is het nodig dat de Ondernemingsraad kennis van zaken heeft. Kennis van wet- en regelgeving en die kunnen toepassen op actuele onderwerpen Bij LOMOZ  zorgen wij er met elkaar voor dat jouw Ondernemingsraad die kennis snel in huis heeft, zodat je weet waar je over praat en goed kunt meebeslissen.

Elkaar goed informeren en met en van elkaar leren dus. Dat is een belangrijk doel.

Maar LOMOZ heeft nog een andere functie: invloed uitoefenen. Samen kunnen we meer bereiken. Wij werken samen met andere platforms van ondernemingsraden, werknemers- en werkgeversverenigingen, advies- en trainingsorganisaties, ministeries, etc. Bij alle vraagstukken en thema's denken onze deelnemers intensief mee over oplossingen.

Als grootste platform voor ondernemingsraden in zorg en welzijn versterken wij de medezeggenschap door kennis te delen vanuit een krachtig in- en extern netwerk.

LID WORDEN

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in voor de LOMOZ Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.