Kosteloos te volgen webinar van Trainiac op donderdag 25 februari 2021 van 15.00 tot 17.00 uur:

Gratis te volgen webinar over 1) actualiteiten in de medezeggenschap en 2) succesvol online vergaderen. Meer info en aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. webinar Lomoz

Als OR- of PVT in de zorg is het belangrijk bij te blijven betreffende de ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschap. Wil je niet achter de feiten aan lopen en op de hoogte blijven van de actualiteiten in de medezeggenschap in de zorg? Bezoek dan ons webinar waar wij jou informeren over de belangrijkste ontwikkelingen.

Beste leden, lieve allemaal,

In verband met de coronamaatregelen, waaronder ook de tijdelijke sluiting van het fraaie landgoed Zonheuvel in Doorn, onze locatie voor het houden van ledendagen, kunnen wij jullie tot onze grote spijt geen definitieve agenda voor 2021 presenteren.
De oorspronkelijk geplande ledendag van 3 maart 2021 moeten we in elk geval nog annuleren.

We delen, behalve hier, ook zoveel mogelijk digitale informatie op onze pagina’s op LinkedIn en Facebook en op het binnenkort te openen ledendeel op deze website. Over dat laatste volgt snel bericht.