Nieuwsbrief LOMOZ december 2020

Beste leden, sponsoren en netwerkcontacten, lieve allemaal,

2020... we luiden het jaar met weinig spijt uit.
Een jaar met een lelijk randje, voor jullie en ook voor LOMOZ. Gelukkig was er bij ons nog de workshopdag in september, waarop we velen van jullie wél hebben kunnen verwelkomen. Het groots geplande jubileum en de andere ledendagen blijven in ’t vat zitten.

Met de stukken voor de -digitale- algemene ledenvergadering in november stuurden we jullie een planning voor 2021. Die zullen we ook niet helemaal halen. Hoewel er goede hoop is voor het nieuwe jaar, gaan we er nog maar even vanuit, dat de eerst geplande ledendag van 3 maart 2021, nog niet door kan gaan. Voor de rest van het jaar hopen we weer, als altijd, een aantal mooie ledendagen te kunnen organiseren en jullie allemaal weer te kunnen ontmoeten.

Intussen gaan we door met het delen van wetenswaardigheden en webinars voor ondernemingsraden in zorg en welzijn, daarbij zeer geholpen door onze sponsoren.
Je kunt ons vinden op facebook en LinkedIn, waar we inmiddels heel wat vrienden en volgers hebben. Op LinkedIn hebben we een pagina en een groep, waarin ook veel door anderen gedeeld wordt. Zie de links op de LOMOZ-website als je ons op deze social media nog niet eerder hebt gevonden.

Lees verder...

Nieuwsbrief LOMOZ november 2020

Beste leden van LOMOZ,

Zoals aangekondigd in onze eerdere nieuwsbrief, ontvangen jullie hierbij
de stukken voor de algemene ledenvergadering van vrijdag 6 november
2020.
De vergadering wordt digitaal (middels zoom) gehouden.
Wie zelf digitaal aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden op
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan vooraf een zoomlink.
Ook andere vragen of opmerkingen over de stukken, zijn welkom op
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag tot horens en tot ziens, ook in betere tijden op toekomstige
ledendagen.

Een vriendelijke groet,
het LOMOZ-bestuur

Agenda ALV 6 november 2020.pdf 147.05 KB 30/10/2020 10:24:59


Lees verder...

Nieuwsbrief LOMOZ oktober 2020

IN 2020, IN VERBAND MET CORONA, GEEN LOMOZ-BIJEENKOMSTEN MEER OP LOCATIE;
LEDENDAG WOENSDAG 25 NOVEMBER 2020 WORDT GEANNULEERD.

Beste allen,

Voor november 2020 hadden we een algemene ledenvergadering en een ledendag op het programma staan. We hoeven echter niemand van jullie uit te leggen, dat het niet goed gaat met de coronabesmettingen.
Lang hebben we erover gepraat, de maatregelen, samen met het Landgoed Zonheuvel, steeds verder aangescherpt, maar we moeten constateren, dat het niet veilig genoeg kan zijn om nu zoveel mensen met functies in zorg en welzijn bij elkaar te brengen.
Ook jullie LOMOZ-bestuur zal de rest van dit jaar alleen nog digitaal vergaderen.
25 November is nog ver weg en mogelijk (hopelijk!) gaat het dan beter, maar we willen ook niet bijdragen aan een eventuele dérde golf.
En dus is de boodschap dat LOMOZ de rest van dit kalenderjaar geen bijeenkomsten op locatie meer zal organiseren. De ledendag van 25 november 2020 zal dan ook niet doorgaan.
We vertrouwen erop, dat jullie daar begrip voor hebben en we hopen voor 2021 op betere tijden.


Op onze social media (Facebook en LinkedIn) blijven we zoveel mogelijk informatie, artikelen en webinars vanuit ons netwerk met jullie delen. De links naar de socials vind je op de LOMOZ-website.
Ook op de LOMOZ-website kun je onder het kopje ‘sponsors’ doorklikken om te bekijken wat onze sponsoren nog meer te bieden hebben.


Onze website is vol in ontwikkeling.
We hopen nog in 2020 een ‘onze LOMOZ’-knop te introduceren, waarop OR-en, die lid zijn, kunnen inloggen en van alles regelen en raadplegen. Exclusief voor onze leden dus.
Jullie ontvangen daarover tegen die tijd een aparte nieuwsbrief met álle informatie over hoe het werkt en wat je er kunt vinden.
Ook op die manier willen we zoveel mogelijk voor onze leden blijven betekenen en bijdragen aan de kwaliteit van- en het plezier in jullie medezeggenschapswerk.


Eind oktober versturen we een aparte nieuwsbrief over de algemene ledenvergadering van vrijdag 6 november, die alleen digitaal bij te wonen zal zijn. Hij zal niet langer dan een half uurtje duren.
Op de agenda zal staan: Een jaarplan en begroting voor 2021 en de verkiezing/benoeming van nieuwe bestuursleden.
Zoals al meermaals eerder gemeld, zijn er drie vacatures binnen het bestuur. We hebben intussen ook al twee potentiële kandidaten (één herkiesbaar bestuurslid, één nieuwe kandidaat).
De bestaande afspraak is, dat wie wil, zich nog tot op de ochtend van de ledenvergadering kan melden en zichzelf in de vergadering presenteren aan de aanwezige leden. Nu dat niet kan is het handiger als deze last-minute kandidaten zich uiterlijk 29 oktober 2020 met gegevens en een korte motivatie melden op ons emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info, ook over het aanmelden, volgt.


Wil je meer informatie over een bestuurslidmaatschap of over andere LOMOZ-onderwerpen,
mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tot horens en stay safe, het LOMOZ-bestuur.


 

Lees verder...

Themadag 16 september: ‘Voor welk wat wils voor ondernemingsraden in zorg & welzijn’

Op 16 september is er weer een ledenbijeenkomst met als thema: ‘Voor welk wat wils voor ondernemingsraden in zorg & welzijn’.

Onze sponsoren verzorgen die dag maar liefst 12 workshops waar elke bezoeker er twee van kan bezoeken.
Benieuwd naar de inhoud? kijk dan snel verder en schrijf je in.

Inschrijving is gestopt

Lees verder...

Nieuwsbrief LOMOZ april 2020

Het LOMOZ-aanbod in tijden van Corona: 10 juni 2020 en verder…

Ook 10 juni helaas geen ledendag

De jubileumconferentie van 18 maart 2020 hebben we tot onze spijt moeten afgelasten. We hopen ‘m op 25 november a.s., al of niet met aangepaste regels, alsnog te organiseren. Nu hadden we gehoopt jullie rond deze tijd te kunnen uitnodigen voor een ledendag op 10 juni, maar deze week heeft het bestuur van LOMOZ besloten om ook de workshopdag op 10 juni 2020 te laten vervallen.

Lees verder...

Nieuwsbrief maart 2020

Beste leden en lezers,

Terwijl velen van jullie (en ook sommigen van ons, LOMOZ-bestuursleden) meer dan ooit bewonderenswaardige prestaties leveren in jullie organisaties, proberen wij een passend programma voor onze leden te maken voor de rest van 2020.
We zijn wat bekomen van de schrik, dat we de geplande jubileumviering op 18 maart 2020 niet hebben kunnen laten doorgaan. Het was erg jammer, maar er gebeuren nu wel ergere dingen rondom het virus, dat de wereld rondgaat en dat ook hier roet in het eten gooide.
Dank voor jullie begripvolle en bemoedigende reacties op het uitstel..‍

Lees verder...