Skip to main content

Uitnodiging LOMOZ-ledendag 31-05-2023

Inloop vanaf 09.30 uur, programma van 10.00 tot 16 uur.
Locatie: Landgoed Zonheuvel Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn.

AANMELDEN VOOR DEZE LEDENDAG IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Namens elke ondernemingsraad (lid van LOMOZ) kunnen drie personen zonder verdere kosten deelnemen; ieder aan één workshop naar keuze per dagdeel, aan te geven bij de aanmelding. Meer aanmeldingen per OR (zolang er plaats is) voor € 70,- per persoon.
Er is een ruime keuze aan workshops, maar het aantal deelnemers is niet altijd onbeperkt, dus als je een sterke voorkeur hebt voor bepaalde workshops, wacht niet te lang en meld snel aan.

Deelnemers krijgen geen eigen naambadge, maar een LOMOZ-cardcord, waarmee zij gedurende deze dag toegang krijgen tot de workshops en de lunch. Wie dat wil kan daar ook een etiket met de eigen naam in schuiven.
De cardcords ontvangen wij aan het einde van de dag graag weer terug.
LOMOZ-bestuursleden zijn herkenbaar aan een cardcord met rode naamkaart. Spreek ons gerust aan als je vragen of tips hebt (complimenten zijn ook welkom ?).

De termijn voor aanmelding voor deze ledendag is gesloten. 
Bij verhindering mag je je altijd laten vervangen door een collega. Bij vragen, problemen met inloggen, wijzigingen, afmeldingen, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Graag tot ziens op woensdag 31 mei 2023.

Programma en aanmelden