Skip to main content

LOMOZ-nieuws van september 2023

Beste leden, lieve collega’s,

Met dank voor de vele positieve reacties kunnen we tevreden terugkijken op de ledendag van 20 september jl. Jullie tips en voorstellen voor onderwerpen en verbeteringen voor komende ledendagen inspireren ons bij het organiseren van de volgende bijeenkomsten.
We ontvingen op 20 september jl. de SER met informatie over het kenniscentrum Medezeggenschap, de Commissie Bevordering Medezeggenschap en over governance.
Na een pauze kwam de Stichting van de Arbeid aan het woord met informatie voor ondernemingsraden over de nieuwe pensioenwet.
Na de lunch kon worden gekozen uit één van de vier workshops of de inspiratiewandeling.
Met dank aan alle sprekers en LOMOZ-sponsoren, die deze dag voor ons wilden vullen.
De presentaties. die wij hebben ontvangen, zullen we zo spoedig mogelijk op de website plaatsen onder 'verslagen ledendagen'.

Intussen zijn we druk met het vullen van het programma van de 4e en laatste dag ledendag van 2023, die is gepland voor woensdag 15 november a.s. op de bekende locatie in Doorn.
In verband met de beschikbaarheid van de grootste zalen -en die hebben we meestal nodig- hebben wij het niet helemaal voor het zeggen op welke dagen een ledendag valt.
Daarom volgt de ledendag in november wat snel op die van 20 september en duurt het nu nog heel even voor we het hele programma rond hebben.
We kunnen wel vast aankondigen, dat het een dag zal zijn, gevuld met workshops naar keuze, zowel in de ochtend als in de middag, zodat er voor ieder van jullie wel iets van je gading bij zal zijn.
Houd deze woensdag 15 november 2023 (Landgoed Zonheuvel Doorn) dus vrij in je agenda.
De uitnodiging met het complete programma en de link naar het aanmeldformulier zal half oktober in jullie (OR-)mailbox vallen en dan ook te vinden zijn op de LOMOZ-website.

De data van de ledendagen in 2024 zijn ook bijna rond en zullen binnenkort gepubliceerd worden (op de website, onze socials en in de volgende nieuwsbrief).
Volg ons intussen ook facebook en LinkedIn, waar we proberen ons eigen nieuws en andere nuttige wetenswaardigheden rondom medezeggenschap in onze sector te delen.
Graag tot ziens op de 15 november 2023 .
Vragen, opmerkingen of complimenten?
Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groeten van de vrijwilligers van het bestuur van LOMOZ,

Annelies, Corien, Franca, Jamie, Janneke, Marja en Wilma