Gewijzigde datum ledendag : 7 december 2022

In eerdere berichten stond vermeld dat de ledendag plaats zou vinden op 2 november.
Echter, omdat deze datum erg dicht op de dag in september valt, lukt het ons niet op tijd om het programma rond te krijgen. Daarom hebben we, bij hoge uitzondering, moeten besluiten 2 november te laten vervallen en deze ledendag te verplaatsen naar woensdag 7 december.
Excuus aan wie 2 november al voor LOMOZ had vrijgehouden.
Zodra het programma rond is, versturen we de uitnodiging voor 7 december met het programma en de aanmeldprocedure, die dan ook op de website zullen verschijnen.

We hopen ook op 7 december a.s. velen van jullie te kunnen begroeten.

Ledendag 21 september groot succes

Onze sponsoren hebben weer acht zinvolle workshops georganiseerd. Veel leden gaven aan zeer tevreden te zijn met wat er werd behandeld. Natuurlijk ook soms een kritische noot, maar over het geheel genomen een fantastische dag. De ontvangst in Zonheuvel te Doorn was ook uitstekend. De zalen prima, de lunch smakelijk!
Eén minpuntje, de workshop ‘zakelijk flirten’ veroorzaakte nogal wat geluidsoverlast bij de buren omdat er zo hard gelachen werd.

Onze workshops werden verzorgd door de CNV academie; Trainiac; MZOO; Stavoor; WissemaGroup; MZ Services; IZZ en Tienopleidingen. Waarvoor dank.

Een hartelijke groet namens het LOMOZ-bestuur,
Annelies, Corien, Franca, Jamie, Janneke en Wilma