OR-opleidingen van HBU Training en advies. Bij HBU training en advies een maatwerktraining voor elke ondernemingsraad

Je bent enorm betrokken bij jouw bedrijf of organisatie. Daarom zit je in de personeelsvertegenwoordiging of OR. Maar soms bekruipt je het gevoel dat er meer inzit dan jij eruit haalt. Volg een van onze OR-opleidingen en krijg tools om écht invloed uit te oefenen. Of je nou een groentje of oude rot in het vak bent, bij ons vind je een maatwerktraining die bij jou past. Humor, confrontatie en leren een ideale combinatie.

Lachend het spel leren spelen bij HBU training en advies
Herken je dit? Collega’s die niet goed weten wat jij allemaal voor ze doet in de OR. Het gevoel hebben dat je handvatten mist om écht invloed uit te oefenen. Je bent niet de enige. OR-werk kan knap lastig zijn. Maar dat hoeft niet. Als je het spel eenmaal weet te spelen, zonder dat je verdrinkt in wetten en regeltjes, ga jij er veel plezier in krijgen. En boek je resultaat. Hoe je dat spel met plezier speelt, leer je in een van onze OR-opleidingen.

Altijd opleiding van HBU Training en advies die bij jouw OR past.
HBU Training en advies maakt deel uit van MZOO, De gratis online medezeggenschaps-community van Nederland voor uitwisseling, kennis en online leren.