LOMOZ, zORg voor medezeggenschap

Waarom LOMOZ ?
Een fusie? Een ander organisatiestructuur? Een nieuwe regeling van het personeelsbeleid? Bezuinigingen? Wekelijks worden in zorginstellingen beslissingen genomen over verschillende onderwerpen.

Als actief OR-lid merk je zelf wel, dat het bestuur de Ondernemingsraad meer betrekt bij besluitvorming. Daarom is het nodig dat de Ondernemingsraad kennis van zaken heeft. Kennis van wet- en regelgeving en die kunnen toepassen op actuele onderwerpen Bij LOMOZ zorgen wij er met elkaar voor dat jouw Ondernemingsraad die kennis snel in huis heeft, zodat je weet waar je over praat en goed kunt meebeslissen.

Elkaar goed informeren en met en van elkaar leren dus. Dat is een belangrijk doel.

Maar LOMOZ heeft nog een andere functie: invloed uitoefenen. Samen kunnen we meer bereiken. Wij werken samen met andere platforms van ondernemingsraden, werknemers- en werkgeversverenigingen, advies- en trainingsorganisaties, ministeries, etc. Bij alle vraagstukken en thema's denken onze deelnemers intensief mee over oplossingen.

Als grootste platform voor ondernemingsraden in zorg en welzijn versterken wij de medezeggenschap door kennis te delen vanuit een krachtig in- en extern netwerk.

Aanmelden?
Spreekt dit je aan? Meld je aan als lid via dit formulier.

Wij bieden vier Ledenbijeenkomsten per jaar waarin actuele onderwerpen voor Ondernemingsraden worden behandeld samen met deskundigen. Elke Ondernemingsraad kan deelnemen met drie deelnemers zonder meerkosten. Voor elke deelnemer extra wordt € 70,- in rekening gebracht (de kosten voor een dagarrangement op de locatie).

In tijden van corona organiseren wij digitale ledendagen.

De kosten voor het lidmaatschap van LOMOZ bedragen in 2022:

  • organisaties met minder dan 500 medewerkers €175,00 per jaar
  • organisaties met 500 tot 1500 medewerkers € 380,00 per jaar
  • organisaties met 1500 tot 2500 medewerkers € 500,00 per jaar
  • organisaties met meer dan 2500 medewerkers € 580,00 per jaar

Opzeggen kan met een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en graag vóór 1 september voor het jaar erna.