Mijn naam is Janneke de Geus,

ik ben in 1959 geboren en opgegroeid in Maasdam in de Hoeksche Waard.
Tegenwoordig woonachtig in Schiedam, samen met mijn 2 katten. Ik heb een latrelatie en daardoor ook een parttime hondje van 1 jaar oud.
Mijn werkzame leven begon in 1976 in Monster in het Westerhonk een instelling voor mensen met een beperking, ik volgde daar de opleiding voor Z Verpleegkundige. Met veel plezier heb ik daar ruim 13 jaar gewerkt, en ondertussen de HBO kaderopleiding gevolgd.
Na mijn tijd op het Westerhonk kwam ik in de Ouderenzorg terecht en na diverse switches en management functies ben ik 1998 bij Stichting Humanitas terecht gekomen, een instelling voor Ouderenzorg Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening in Rotterdam.
Ik ben hier werkzaam als Arbo coördinator doe nog een stukje pensioenadvies aan medewerkers en ben vakbondsconsulent. In 1998 in aanraking gekomen met de Ondernemingsraad, omdat ik iets voor medewerkers wilde betekenen en de organisatie ook beter wilde leren kennen.
Ik ben nu al ruim 20 jaar lid van de Ondernemingsraad waarvan de laatste 15 jaar als voorzitter, inmiddels heb ik ook de opleiding HBO bedrijfskunde voor OR leden gevolgd om mij zo nog beter te kunnen ontwikkelen als lid van de Ondernemingsraad.
Waarom in het Bestuur van Lomoz, als lid ging onze organisatie trouw naar de ledenbijeenkomsten, hier heb ik vaak kunnen netwerken en kennis kunnen maken met andere collega-ondernemingsraadleden. Graag wil ik mij voor Lomoz inzetten omdat Medezeggenschap van ongelofelijk belang is en we dat nog breder kunnen uitdragen dan we nu al doen.